Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”

Vanavond was er in Ledegem de voorstelling van de nieuwe wagen van Anthony Vandenbussche. Autosportwereld.be was er uiteraard bij en sprak met hem.

“We hebben een volledig nieuwe BMW E46 gebouwd met dank aan onze sponsor Hott. De livery is dan ook gebaseerd op de sponsor. De wagen heeft een M3 kit, maar het is absoluut geen M3”, lacht Anthony Vandenbussche. “We zullen dit jaar à la carte rijden. We beginnen met de Shortrally van Moorslede die we gaan gebruiken als test rally en daarna bespreken we welke rally’s we nog rijden. Graag wil ik zeker de Omloop van Vlaanderen en de TAC Rally rijden, maar ons programma is nog niet definitief,” gaat Anthony verder. “Met uitzondering van de Rally van Wervik, zal mijn vrouw Cindy Sieuw de nota’s lezen. Tijdens de Rally van Wervik zal de man achter Hott het rechterzitje innemen. We hebben echter geen doelstelling dit jaar en rijden puur voor het plezier en het publiek. Een kampioenschap zegt mij totaal niets. Graag wil ik nog eens van de gelegenheid gebruik maken om de baanposten bedanken, zonder hen is er geen rally,” sluit Anthony af.