BRC South Belgian: de voorverkoop is gestart!

Met zijn gemoedelijke sfeer en vooral een parcours dat bij alle fans en deelnemers in de smaak valt, hoeft er niet aan te worden getwijfeld dat het startveld van de South Belgian Rally – op zaterdag 18 maart de tweede manche van het Belgian Rally Championship 2023 – opnieuw indrukwekkend zal zijn!

(persbericht)

De fans kunnen nu al in voorverkoop tickets voor de klassementsproeven kopen, en er zich zo van verzekeren dat ze maximaal van het door DG Sport georganiseerde evenement zullen kunnen genieten.

Afspraak op de officiële website www.southbelgianrally.com/nl/, tabblad ‘Tickets’, om zo uw aanwezigheid in Vresse-sur-Semois vast te leggen. In voorverkoop kost een inkomticket 20 euro, en voor die som krijgt u niet alleen een e-ticket dat u toelaat om alle KP’s te bezoeken, maar ook de op vrijdagnamiddag geprogrammeerde Shakedown.

Dat e-ticket moet u daags voor de wedstrijd, op vrijdag 17 maart dus, of op de dag zelf op één van deze drie locaties inruilen voor een armbandje:  

  • Friterie ‘Grain D’Sel’, rue de Petit Fays, Vresse-sur-Semois
  • Bakker Benoit Michels, rue de la Girafe, 58, Bouillon
  • Total-station Bièvre, rue de Dinant, 19, Bièvre

Eens uw e-ticket voor een armband is ingeruild, hoeft u enkel nog ten volle te genieten van de rallysfeer in Vresse-sur-Semois, of naar de proeven te trekken, om er niets van het spektakel te missen. De strijd om de zege, en Stéphane Lefebvre op het palmares van de South Belgian Rally op te volgen, belooft in ieder geval ontzettend spannend te worden.

See you in Vresse !

Tickets hier verkrijgbaar