BRC Haspengouw: ook John Wartique aan de start

Ook John Wartique staat zaterdag aan de start van de Rally van Haspengouw, met naast hem Arnaud Lardinois en dat in de Skoda Fabia Evo Rally2 SXM die Gino Bux vorig jaar bestuurde.

We werken aan een sportief project dat wedstrijden in het Belgian Rally Championship 2023 omvat, maar ook rally’s in dat deel van de wereld”, legt Wartique uit. “De Haspengouw wordt een eerste deelname met de Fabia van SXM dit jaar, maar er volgen nog meer wedstrijden. Het volledige programma wordt in de komende weken officieel bekendgemaakt, zodra het helemaal rond is. Dat betekent dat ik dit jaar vaker in rally’s te zien zal zijn, met als doel het verschil per kilometer dat mij scheidt van de besten in de Rally2-categorie te verkleinen. En daarvoor moet je veel rijden…