In een notendop: rally

  • Terre de Langres – De ASA Langres heeft tijdens een bestuursvergadering besloten om dit jaar geen editie van de Terre de Langres te organiseren. Een noodgedwongen beslissing, omdat de kosten voor het herstel van de wegen te hoog zijn. De organisatie van de Franse onverhard rally geeft zichzelf een jaar de tijd om een oplossing te vinden. Ze stellen alles in het werk, om volgend jaar opnieuw een rally te organiseren. 
  • Jourdan Serderidis – De Belgische-Griekse WRC-rijder zal de Rally des Ardennes betwisten. Hij kondigt aan dat er tijdens de kersverse BRC manche niet één maar minstens twee verassingen zullen zijn. Hij en Fred Miclotte doen het alvast in een VW Polo Rally2. De wedstrijd in en rond Dinant staat gepland op 31 maart en 1 april.
  • WRC Mexico – Ondertussen maakte Hyundai zijn line-up bekend voor de WRC manche van Mexico. Naast vaste duo’s Neuville-Wydaeghe en Lappi-Ferm komen ook Dani Sordo en Candido Carrera aan de start voor het Koreaanse merk, wat een enorme verrassing is gezien het slechte werk van Sordo in de Monte-Carlo en de prima wedstrijd van Craig Breen in Zweden.