BRC Ardennes: de eerste info

Het Belgian Rally Championship is enkele mooie wedstrijden rijker en één daarvan is de Rallye des Ardennes in om Dinant. Autosportwereld.be verzamelde alvast wat informatie over de nieuwkomer die op 31 maart en 1 april plaatsvindt.

Het centrum van de wedstrijd en het podium vindt u in de Salle “La Balnéaire”, op het jaagpad net onder het Casino van Dinant, terwijl het ‘regroup’ park niet ver daarvandaan is gepland, op de Place d’Armes tegenover de gevangenis. De grote verandering betreft de assistentiezone die in Anseremme gevestigd zal zijn, rond de lokalen van Dinant Evasion de partner van de wedstrijd. Het tanken en de mediazone komen aan de kant van de Place Baudoin 1er in Anseremme.

De verkenningen van het parcours zijn gepland op vrijdag. Op vrijdag vindt ook de technische controle plaats en dat in de garage van de school van de Communauté Scolaire Libre Georges Cousot, Rue Albert Huybrechts, op 200 meter van het rallycentrum. In de vroege avond en om deze eerste dag van de rally op een mooie manier af te sluiten, wordt er een handtekeningensessie georganiseerd in het rallycentrum.