Dit weekend: Feryn Dakar Sport op classic salon Flanders Collection Cars 2023

Op 18 & 19 februari vindt in Flanders Expo de 33ste editie van Flanders Collection Cars plaats. De organisatie is verheugd met een recordaantal standhouders. Meer dan 150 exposanten stellen zich voor aan het publiek. Daaronder ook Feryn Dakar Sport.

Dit jaar staat het thema ‘off-road’ in de kijker. De organisatie pakt uit met een bijzondere expositie van Range Rover Classics, waaronder de RR Classic LSE en 4×6. Bovendien is Feryn Dakar Sport aanwezig met de Dakar Rally opstelling. Zowel de Mercedes 6×6 race truck (2022 winnaar Classic Dakar Trucks) alsook de Toyota 100 Classic van Pascal Feryn en Koen Wauters zullen hier opgesteld worden.

Bezoekers kunnen hier naast Feryn ook tal van andere standhouders ontdekken. Zo worden er meer dan 300 classic cars te koop aangeboden. Daarnaast vinden liefhebbers hier ook auto memorabilia, documentatie, kunst, kledij, onderdelen en zoveel meer.

Flanders Collection Cars met de oldtimer bezoeken? Dan parkeer je niet op de gangbare parking maar parkeer je (betalend) op het grasplein voor de ingang van de beurs aan hal 3.

Vanwege de krokusvakantie genieten kinderen tot en met 12 jaar bovendien van gratis toegang tot het salon.