GT World: Comtoyou Racing met drie wagens

Het Belgische Comtoyou Racing zet in de GT World Endurance en Sprint 2023 drie Audi R8 LMS GT3 in, voor rijders die nog moeten aangeduid worden.

“We kunnen inderdaad bevestigen dat we niet minder dan drie Audi’s R8 LMS GT3 zullen laten rijden, zowel in Sprint als in Endurance”, aldus het team. “In Sprint zetten we twee wagens in in de Pro-categorie, in de Endurance is er één Pro. De derde wagen in Sprint wordt er een voor de Silver-categorie. Wat de twee overige auto’s in Endurance betreft, daar zal zeker één Silver bij zijn en we zijn de laatste hand aan het leggen aan de samenstelling van het rijderstrio voor de derde wagen.  Dat zou eveneens een Silver-auto kunnen zijn, maar het is niet uitgesloten dat we een trio voor de Bronze Cup laten rijden, met een Bronze – zeg maar amateur – rijder. Dat zou ons toelaten om in drie verschillende categorieën aan de slag te gaan, en meteen te bewijzen dat we de rijders een brede waaier aan mogelijkheden kunnen aanbieden.”

Het seizoen begint op 23 april in Monza.