ERC: Tom Kristensson met nieuwe wagen en nieuw team

Tom Kristensson heeft zijn zinnen gezet op het ERC met een nieuwe wagen en een nieuw team. De Zweed heeft getekend voor Tagai Racing Technology, het team dat eerder wagens heeft voorbereid voor sterren als Mads Østberg, en zal met een Citroën C3 Rally2 rijden voor het Hongaarse team. Landgenoot Andreas Johansson zal opnieuw de nota’s lezen. Kristensson, 31 jaar, gebruikte het ERC aan het begin van zijn carrière als lanceerplatform. Nadat hij in 2018 als tweede eindigde in de Junior ERC, promoveerde hij naar het ​​Junior WRC, die hij in 2020 won. Dat succes leidde uiteindelijk in 2021 tot steun van M-sport Ford in WRC2. Kristensson heeft zijn deelname aan de seizoensopener, Rally Serras de Fafe (11-12 maart), bevestigd en werkt er hard aan om voor een volledig seizoen steun te krijgen. (Foto ©: FIA ERC)