CrowdStrike Spa 24: de loketten zijn geopend

Binnen een kleine vijf maanden, om precies te zijn van dinsdag 27 juni tot zondag 2 juli, vindt de 24 Uur van Spa plaats. De etmaalrace, die nu wordt aangekondigd als CrowdStrike 24 Hours of Spa, viert zijn 75ste editie en de toegangstickets kunnen sinds vandaag online worden aangekocht.

(Foto: © SRO)

Om de gekende reden staat de 24 Uur van Spa, het hoogtepunt van de GT World Challenge Europe, dit jaar een maand vroeger op de kalender. De actie start op dinsdag met de Bronze Test, waarna op woensdag de traditionele parade naar het centrum van Spa plaatsvindt. Op donderdag worden diverse trainingen en de kwalificaties gehouden, gevolgd door de Super Pole op vrijdag. De wedstrijd zelf start op zaterdag 1 juli om 16u30.

SRO serveert ook een prachtig voorprogramma met de nieuwe McLaren Trophy Europe, de Lamborghini Super Trofeo, de GT4 European Series/GT4 Scandinavia en de Formula Regional European Championship by Alpine (FRECA).

GT1 Sports Club by Curbstone brengt opnieuw een parade van uitzonderlijke sportwagens op het asfalt, maar ook naast het circuit zullen er dagelijks heel wat aantrekkelijke animaties zijn zoals onder andere het traditionele concert op zaterdagavond en diverse pitwalk.

Hier kan u alvast uw tickets kopen.