Legend Boucles 2023: regionale teams trappen wedstrijd afHet is een traditie die alleen maar toegejuicht kan worden… Op de zondag voor de Legend Boucles @ Bastogne verzamelt het merendeel deel van de regionale teams in het dorp Longchamps – deel van de gemeente Bertogne – voor een officiële presentatie. En zeggen dat het overgrote deel aanwezig is, is helemaal niet overdreven, want van de ongeveer 60 regionale teams die zich voor de jaargang 2023 inschreven, waren er niet minder dan… 55 aanwezig met hun rallybolide op het schoolplein naast de kerk en de feestzaal! Indrukwekkend…  

(persbericht)


In aanwezigheid van de vertegenwoordigers van de media, aangevoerd door TV Lux, die live gingen op hun Facebookpagina, stelden de rijders, copiloten en teammanagers trots hun nieuwe wagens in de nieuwe kleuren voor en vertelden ze over hun ambities. Uiteraard was iedereen ook aanwezig om te genieten van de sfeer die zo eigen aan de Legend Boucles @ Bastogne is. 

Na een paar kopjes koffie en een glühwein en terwijl de weergoden voor enkele sneeuwvlokken zorgden, begaf de groep zich naar de feestzaal van Longchamps. Onder meer Christian en Sébastien Glaude, Pierre Delettre, de organisator van het evenement, Pierre-Yves Lejeune, die de politiezone Centre Ardenne vertegenwoordigde, namen het woord en vervolgens stelden de aanwezige teams zich aan de voet van het podium kort voor. 

Jean-Pierre “Vande”, “Chavan” en René Beyers hadden er een punt van gemaakt om deze feestelijke presentatie met hun aanwezigheid op te luisteren en iedereen was duidelijk blij dat ze er over enkele dagen in Bastogne weer bij mogen zijn. 

Met de prestentatie van de regionale ploegen, steeds talrijker en gemotiveerder, hebben de Legend Boucles @ Bastogne 2023 duidelijk een prachtige start genomen… en nu actie!