ERC: Craig Breen met i20 N Rally2 in Rally Serras de Fafe

Craig Breen, die gedeeltelijk programma met Hyundai in het World Rally Championship afwerkt, zal een Hyundai i20 N Rally2 besturen tijdens de openingswedstrijd van het FIA ERC of EK Rally, dat van 10 tot 12 maart plaatsvindt.

Foto: ERC

De auto zal rijden onder de vlag van Hyundai Portugal en de Noord-Ier werkt met Hyundai Portugal de rest van het Portugese kampioenschap af, dat start met de Rally Serras de Fafe. Ricardo Teodósio zal met een tweede i20 voor het team rijden.

De 32-jarige Breen heeft tot dusver vijf ERC-rally’s gewonnen en is drie keer in de top drie van het kampioenschap geëindigd. Zijn laatste ERC-start was tijdens de Rally di Roma Capitale 2021 met Team MRF Tyres. Breen start over een goede twee weken in de WRC-manche van Zweden.