In een notendop: rally

  • Patrick Snijers – Patrick Snijers komt aan de start van de Legend Boucles @ Bastogne. Samen met Wim Soenens gaat Snijers de monsterlijke Stock-Depot Corvette laten brullen op de mooie proeven in en rond Bastenaken.
  • Arctic Rally – Ondertussen strijden Juha Salo en Teemu Asunmaa om de overwinning in de Arctic Rally. Na acht van de elf proeven liggen ze minder dan drie seconden van elkaar verwijderd. Lauri Joona lijkt op weg naar de derde podiumplaats. De top drie doet het met Skoda.
  • Henk Vossen – Nadat hij vorig jaar niet mocht deelnemen wegens een volzet deelnemersveld, is Henk Vossen weer van de partij in de Monte-Carlo. Henk, die ondertussen 77 lentes op de teller heeft staan, zal samen met Annemieke Hulzebos kunnen genieten van de prachtige klassementsproeven met een Ford Fiesta.
  • Tekst: © Koen Nuyts