In een notendop: F4 – Regional

  • FRME – Het openingsweekend van de Formula Regional Middle East zag op Dubai een gevecht tussen de “oude” rivalen Gabriele Minì en Dino Beganovic. Mini (Prema) haalde de pole maar ging in de eerste race in de fout. Beganovic (Mumbai Falcons) bleef in zijn wiel kleven tot Mini hem in de voorlaatste bocht bijna tegen de muur drukte. Het kostte de Italiaan een bestraffing die hem buiten de top 10 zette. Beganovic reed naar de zege. DE race met de omgekeerde grid was voor Nikhil Bohra (R-Ace) terwijl in de derde en afsluitende wedstrijd van het weekend dan weer Mari Boya (Hyderabad Blackbirds by MP Motorsport) niet te slaan was. De regelmaat (2de, 4de en 6de) bezorgde Andrea Antonelli (Mumbai Falcons) de leiding in de eerste tussenstand.
  • F4 VAE – Een dubbele zege voor Ugo Ugochukwu (Prema) en een eerste winst voor Arvid Lindblad (Hitech) op de piste van Dubai. Dat is het verdict van de eerste drie races van het Formule 4 kampioenschap voor de Verenigde Arabische Emiraten. Het kampioenschap gaat binnen twee weken verder, maar dan in Koeweit.
  • FRO – De Nieuw-Zeelander Callum Hedge haalde een dominante thuiszege in de openingsrace van het Toyota Formula Regional Oceania kampioenschap op Highlands Motorsport Park in Cromwell, Nieuw Zeeland. Hij won er voor de Oostenrijker Charlie Wurz en voor de Amerikaan David Morales. Zondag wordt er nog een tweede race gereden in Cromwell.

Foto: © toyota.co.nz/press