WRC2: Chris Ingram wil vol voor de WRC2 titel gaan

“Ik heb één duidelijk doel voor het komende World Rally Championship: vechten voor mijn eerste WRC-klassetitel.” laat de Europese kampioen van 2019, Chris Ingram, weten. “Ik ben volledig gefocust op het tonen van mijn volledige potentieel en het vechten voor de overwinning, eerst in de Rallye Monte Carlo, een van de juwelen in de WRC en vervolgens mijn recente ervaring te gebruiken om zo mogelijk de WRC2 titel te winnen. De jaren sinds de pandemie zijn zwaar geweest; Ik heb 18 maanden niet deelgenomen nadat ik Europees kampioen was geworden, daarna sprong ik in het diepe in WRC2 met heel weinig training. Ik heb een enorme hoeveelheid zelfvertrouwen en snelheid herwonnen, wat bleek uit mijn prestaties van vorig seizoen. De grootste namen van de sport hebben het opgemerkt, nu is het tijd om het te laten tellen,” gaat de Brit verder. Hij is zijn huidige partners enorm dankbaar, maar om echt een kans te maken op de titel ontbreekt hij nog extra steun. “Na veel suggesties heb ik besloten om een nieuwe WRC Crowdfunding campagne te lanceren voorafgaand aan rally Monte Carlo. Dankzij de geweldige en genereuze steun van mijn supporters via crowdfunding, kon ik in 2019 het FIA European Championship winnen. Het is mijn droom om hetzelfde te doen op het wereldtoneel.” Je kunt nu deel uitmaken van het team via het Rally Warrior Army en toegang krijgen tot exclusieve rallycontent, je naam het hele seizoen op de auto hebben staan en unieke prijzen winnen, zoals merchandise, een Rally Experience inclusief een ritje in de WRC2-auto met Ingram, en VIP-tickets voor WRC-rondes. Voor meer info kan je terecht op Ingram zijn Facebookprofiel.