In een notendop: IMSA – IGTC

  • IMSA – Pietro Fittipaldi en Eric Lux rijden dit jaar met de Oreca 07 van Rick Ware Racing in de LMP2-klasse van het IMSA WeatherTech SportsCar Championship. Devlin DeFrancesco vervoegt het vaste duo bij de wedstrijden om de Michelin Endurance Cup en NASCAR-rijder Austin Cindric wordt de vierde man bij de 24 Uur van Daytona.
  • IMSA – De Chileen Nico Pino en de Amerikaan Danny Soufi worden bij de 24 Uur van Daytona de teamgenoten van João Barbosa en Lance Willsey bij Sean Creech Motorsport. Het team zet een Ligier JS P320 in LMP3 in.
  • IGTC – De Australische teams PremiAir Racing en Schumacher Motorsport gaan samenwerken om een Audi R8 bij de 12 Uur van Bathurst in te zetten. PremiAir is actief in de V8 Supercars en Schumacher Motorsport in GT World Challenge Australia. De wedstrijd opent tijdens het eerste weekend van februari het seizoen 2023 van de Intercontinental GT Challenge.
  • IGTC – Anton de Pasquale, die vorig jaar vierde werd in het Australische Supercars Championship, rijdt met Grove Racing de 12 Uur van Bathurst. De Pasquale wordt teamgenoot van Stephen en Brenton Grove en ze besturen een Porsche 911 GT3 R.

(Foto: © Rick Ware Racing)