In een notendop: rally en Andros

  • Trophée Andros – Door de ongeziene warmte in het hele alpenlandschap, is de manche van de Andros e-Trophée in Tignes les Brévières afgelast. Het skistation in de Savoie, gelegen op een hoogte van bijna 1.550 meter deed al het mogelijke, maar was niet opgewassen tegen de dooi. En ook de weersvoorspelling waren niet van die aard om toch voldoende ijs te garanderen. De Andros e-Trophée en het skiresort hopen dat ze sneeuwsportliefhebbers wel zullen kunnen  ontvangen tijdens de volgende editie in januari 2024. (Foto: © Andros)
  • Monte-Carlo – Het Italiaanse Motor Team, Aldo Malchiodi maakte bekend dat zij een Skoda Fabia Rally2 aan de start van de Monte-Carlo brengen. Filippo Marchino zal de wagen besturen, en zal hiermee zijn tweede WRC-manche ooit betwisten, nadat hij vorig jaar al te zien was in Kroatië. (beide nieuws: © Koen Nuyts)