In een notendop: VAS Regionaal actua

  • Tierenteynrit – Op zaterdag 7 januari start al het VAS Regionale seizoen 2023. Dan trapt de Tierenteynrit, een organisatie van Autostal Hemicuda het VAS Classic kampioenschap 2023 af. Het is de vroegste officieel gesanctioneerde autosportwedstrijd in België, een traditie die al vele jaren stand houdt. Het wedstrijdcentrum ligt dit jaar in brasseire-restaurant Au Beau Jardin in Rekkem met om 14u00 de start van de eerste wagen en vanaf 20u00 de voorziene aankomst
  • Opleiding baanposten – De Vlaamse Autosportfederatie houdt ook dit jaar twee opleidingsdagen voor baanposten. Die hebben plaats in de brandweerkazerne van Popering op zaterdag 14 januari 2023 en op het Glosso Rallycrosscircuit in Arendonk op zaterdag 18 februari 2023. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de formulieren op de VAS website.