In een notendop: 24H Series – IMSA – WEC

  • 24H Series – Met Frédéric Vervisch heeft Haas RT een vierde Belg toegevoegd aan zijn line-up voor de 24 Uur van Dubai. Vervisch vervoegt Maxime Soulet, Mathieu Detry, Olivier Bertels en de Duitser Benjamin Mazatis aan het stuur van de Audi R8 LMS GT3 Evo II. Hier vindt u de deelnemerslijst voor de wedstrijd die volgende week wordt verreden.
  • 24H Series bis – Ook Sam Dejonghe neemt deel aan de race, maar dan met een Audi RS3 TCR van AC Motorsport.
  • IMSA – FIA WEC – Auto Hebdo berichtte dat de klantenteams die een Porsche 963 aanschaften waarschijnlijk pas vanaf de race op Laguna Seca, op 14 mei en de vierde manche om het IMSA kampioenschap, van de wagen kunnen gebruikmaken. Indien dit het geval is, rijst de vraag of we de exemplaren van Hertz Team Jota en Proton Competition bij de wedstrijd om het FIA WEC in Spa-Francorchamps van eind april aan het werk zullen zien. JDC-Miller MotorSports verklaarde aan het Franse magazine dat het wel betrokken is als waarnemer bij de testsessies van het fabrieksteam.
  • IMSA – John DeAngelis, Connor Bloum, Cameron Shields en Christopher Allen besturen de #38 Ligier JS P320 van Performance Tech Motorsports.

(Foto: © Haas RT)