WRC Monte-Carlo: ook twee Ieren in WRC2

In Ierland zet de Motorsport Ireland Rally Academy in op het nieuwe jaar. Twee leden van de Academy zullen hun debuut in de Rally van Monte-Carlo maken.

Tekst en foto: © Koen Nuyts

Josh McErlean en William Creighton nemen dankzij Motorsport Ireland Rally Academy met een Hyundai i20 N Rally2’s aan de ‘Monte’ deel. Beiden kunnen rekenen op PCRS om hun wagens te laten schitteren. McErlean, 23 jaar oud uit Kilrea, County Derry, heeft pas zijn eerste FIA World Rally Championship-campagne voltooid, en zal worden vergezeld door een nieuwe bijrijder, met name John Rowan. De 24-jarige William Creighton uit Moira in County Down zal voor de tweede maal een wedstrijd met een Rally2-machine aanvatten. Creighton zal samen met Liam Regan aan de WRC-opener deelnemen.