In een notendop: uithouding en GT

  • WEC – Neel Jani zal geen deel uitmaken van de Porsche LMDh fabrieksopstelling. De Zwitserse piloot maakte dat zelf bekend nadat hij ook door Porsche niet onder de fabriekspiloten werd genoemd. Hij won in 2016 nog de 24 uur van Le Mans en de titel met Porsche. Jani tracht wel nog aan de slag te gaan in de LMDh of GTP-klasse met een Porsche klant team.
  • 24H Series – Het nieuwe Belgische team Haas RT zal tijdens het weekend van 20 en 21 januari deelnemen aan de 6 uur van Abu Dhabi. Het team maakte dat bekend via een post op facebook. Ze komen er aan de start met een Audi R8 GT3.
  • GT Open – Heel wat teams bevestigden hun deelname aan het kampioenschap. Zo zal Racing One twee Ferrari inzetten, waarvan één nieuwe Ferrari 296 GT3 in de PRO-AM klasse en de andere Ferrari 488 GT3 Evo in de AM-klasse. Greystone GT maakte dan weer bekend dat het duo Andrew Gilbert en Fran Rueda een volledig seizoen in de McLaren zullen afwerken.