In een notendop: Le Mans 24 – 24H Series – Asian LMS

  • Le Mans 24 – L’Automobile Club de l’Ouest liet weten dat alle toegangstickets voor de 24 Uur van Le Mans, de klassieker die zijn honderdjarig bestaan viert, zijn verkocht. Voor de trainingen zijn er nog wel een beperkt aantal te verkrijgen.
  • 24H Series – HRT, het team van Hubert Haupt, maakte de bemanningen van zijn beide Mercedes-AMG GT3 voor de 24 Uur van Dubai bekend. Khaled Al Qubaisi, Hubert Haupt, Sébastien Baud en Jules Gounon vinden we aan het stuur van de #4 en de #777 wordt toevertrouwd aan Al Faisal Al Zubair, Axcil Jefferies, Martin Konrad, Luca Stolz en Fabian Schiller.
  • Asian LMS – Matt Bell en Tony Wells vormen het rijdersduo van de Ligier JS P320 waarmee Nielsen Racing in LMP3 aantreedt. Volgens de begin december vrijgegeven deelnemerslijst verdedigt het team ook zijn titel in LMP2, maar tot nu toe zijn de rijders voor de Oreca 07 nog niet bekend.
  • Asian LMS – Ook de zitjes van de tweede Oreca 07 van United Autosports zijn ingevuld met Oliver Jarvis, Yasser Shahin en Garnet Patterson. Shahin won tweemaal de GT World Challenge Australia en is ook mede-eigenaar van The Bend Motorsport Park. Patterson reed vorig jaar de Michelin Le Mans Cup met United Autosports en Oliver Jarvis dienen we uiteraard niet meer voor te stellen.

(Foto: © Nielsen Racing)