BRC M-Cup 2023: Franky Boulat en Peggy De Busser weer voor de titel

Regerend M-Cup kampioen Franky Boulat zal zijn titel in 2023 verdedigen en de vijfvoudige winnaar van de competitie zal daarbij kunnen rekenen op zijn vaste co Peggy De Busser. Ze zullen samen hun bekende BMW M3 E36 de sporen geven. De eerste van de zeven geplande wedstrijden is de Rally van Haspengouw eind februari.

Foto en tekst: © Koen Nuyts

Franky Boulat reageerde bij Autosportwereld.be: “We gaan proberen om in 2023 opnieuw de volledige M-Cup te rijden en terug mee te strijden voor de titel. In het zevenjarig bestaan van de M-Cup zijn we erin geslaagd om reeds vijfmaal kampioen te worden. Daar zijn we wel fier op. Dankzij de hulp van de partners zijn we de wagen de nodige revisies aan het geven. Dankzij de kennis van o.a. Garage Van Asbroeck en Carosserie Hoefkens kunnen we de wagen voor het seizoen 2023 klaarstomen. Peggy zal naar de goede gewoonte de nota’s lezen. Een goede connectie tussen piloot en co is noodzakelijk en die connectie is er zeker. Ik verwacht voor 2023 een zeer uitdagend jaar in de M-Cup. Er worden enkele nieuwkomers verwacht die zeer snel zullen zijn en onmiddellijk voor de overwinning zullen kunnen meedoen. Maar ook de andere kampioenschapsrijders worden steeds beter. Het wordt dus spannend van de eerste wedstrijd. Wij zullen alvast proberen om goed in vorm te zijn!”

Afspraak op 25 februari in en om Sint-Truiden.