Uithouding: broers Vanthoor starten hun eigen podcast

Laurens en Dries Vanthoor hebben afgelopen vrijdag hun nieuwe podcast “Over The Limit” gelanceerd. Het succesvol duo die meerdere titels in de GT-racerij op hun naam schreven willen daarmee een nieuw publiek bereiken. De podcast zal gaan over afgelopen races, grappige achtergrondverhalen en is bedoeld om een blik te werpen achter de schermen van het weekend van de toppiloten. Later zullen ook gasten uitgenodigd worden, daarbij werden onder andere Robin Frijns en vader Raf Vanthoor aangekondigd.

De eerste aflevering is een introductie waarbij de broers hun toekomstplannen aankondigden en gegrapt werd wie de snelste Vanthoor is. Ook werd teruggeblikt naar het afgelopen seizoen met Laurens zijn eerste jaar in DTM, de succesvolle Audi jaren van Dries bij WRT en de switch naar BMW met een rol als fabriekspiloot is vanaf 2023. Uiteraard komt ook het incident tijdens de 24 uur van de Nürburgring en hoe beide piloten ermee omgingen.

Hieronder de links naar de verschillende kanalen waar u de podcast kan beluisteren: