In een notendop: VAS Regionaal actua

  • Sinterklaasnocturne – De Sinterklaasnocturne werd op zaterdag 3 december het voorlaatste hoofdstuk van het rittensportseizoen 2022. In en om Putte, nabij Mechelen, waren de zeges er voor Seppe Verstegen en Tasha Van den Bogerd (Fiat Ducato) in “Recrea”. In Touring was er weinig kruid gewassen tegen thuisrijders Tim Claeys en Jorden Boone en hun Porsche 911. In “Expert” was er slachts een trio aan wagens. Patrick Holemans en Paul Van den Wyngaert (Hyndai IX20) pakten de zege. (Foto’s: © Tom Mees en Nancy Verschueren)
  • Nachtravenrit – Dit weekend valt er met de Nachtravenrit, in Aarsele, West-Vlaanderen, het doek over het rittensportseizoen 2022 en over het VAS regionale seizoen in het algemeen. Het wedstrijdcentrum is gelegen in ontmoetingscentrum OC Aarsele, in de Schoolstraat in Tielt. Om 18u31 start er de eerste wagen en vanaf 23u30 is er de voorziene aankomst van de eerste deelnemers.