BRC Spa: Tom Rensonnet Junior-kampioen

Opdracht volbracht voor Tom Rensonnet in de Spa Rally. De 24-jarige rallyrijder van het RACB National Team heeft de doelstelling voor zijn tweede seizoen volbracht. Na de eerste zeven proeven van de Spa Rally heeft hij al zeven bonuspunten veroverd en dat was het aantal punten dat hij nodig had om Gilles Pyck van te passeren in de titelstrijd, Pyck die in Spa niet aan de start kwam en zijn kansen dus niet kon verdedigen.

“Dit is natuurlijk een enorme opluchting, zeker na ons moeilijk seizoen met onze zware sortie in de Rally van Wallonië en de lange revalidatie die daarop volgde. Ik denk dat we bewezen hebben dat de RACB de juiste keuze heeft gemaakt. We hebben nog 10 proeven om te knallen in deze Spa Rally, en daarna gaan we de titel vieren“, vertelde Tom Rensonnet aan het podium in Spa. De Belgische Junior-kampioen is voorlopig vierde in RC4.

De rally van Spa eindigt morgen, zondag.