In een notendop Le Mans 24: Road to Le Mans en FIA WEC

  • Road to Le Mans – Ook de tweede race werd gekenmerkt door diverse ongevallen, slow zones en safety car-neutralisaties. In tegenstelling tot donderdag werd de race nu echter wel volledig afgewerkt. De MV2S Racing Ligier van Christophe Cresp en Maximus Mayer won de LMP3-klasse en de Aston Martin van Martin Berry en Lorcan Hanafin kwam als eerste GT3 over de finishlijn.
  • FIA WEC – In 2025 valt de 6 Uur van São Paulo, van zondag 13 juli, samen met de wedstrijd van de Formule E in Berlijn en het bezoek van het IMSA-kampioenschap aan het Canadian Tire Motorsport Park.
  • FIA Le Mans 24:

De snelste tijd in de warm-up was voor Robert Kubica (Ferrari), terwijl Nick De Vries (Toyota) zijn technische crew aan het werk zette na een aanrijding achteraan op de Lexus met Kelvin van der Linde achter het stuur. De schade aan de Toyota was aanzienlijk. Achter Kubica reden Antonio Giovinazzi (Ferrari) en Charles Milesi (Alpine) naar de tweede en derde tijd.