In een notendop Le Mans 24: Road to Le Mans en FIA WEC

• Road to Le Mans ā€“ Ook de tweede race werd gekenmerkt door diverse ongevallen, slow zones en safety car-neutralisaties. In tegenstelling tot donderdag werd de race nu echter wel volledig afgewerkt. De MV2S Racing Ligier van Christophe Cresp en Maximus Mayer won de LMP3-klasse en de Aston Martin van Martin Berry en Lorcan Hanafin kwam als eerste GT3 over de finishlijn.
  • FIA WEC ā€“ In 2025 valt de 6 Uur van SĆ£o Paulo, van zondag 13 juli, samen met de wedstrijd van de Formule E in Berlijn en het bezoek van het IMSA-kampioenschap aan het Canadian Tire Motorsport Park.