Ring 24: nieuws om 9u00, maar geen onmiddellijke herstart

Op de Nürburgring is het weer en meer bepaald de mist de grote spelbreker van deze 52ste editie geworden. Sinds zaterdagavond 23u20 ligt de wedstrijd stil, wat volgens diverse rijders overigens niet te laat was, want het rijden werd wegens de beperkte zichtbaarheid gevaarlijker en gevaarlijker. Ondertussen wordt er nog steeds niet gereden, met een nieuwe update vanwege de wedstrijdleiding om 9u00 deze ochtend, al wordt er niet meteen een herstart verwacht. In het klassement leidt de #16 Scherer Audi R8 LMS van Stippler-Mies-Feller-Marschall, voor de RMG BMW M4 GT3 van Harper-Hesse-Weerts en de Manthey EMA Porsche 911 van Preining-Güven-Vanthoor-Estre. Maxime Martin (ROWE BMW) is zesde, Alessio Picariello (Falken Porsche) achtste. Frédéric Vervisch (Scherer Audi) is elfde. Olivier Muytjens en zijn team hebben de Porsche Cayman naar de 90ste plek gereden, Niek Hommerson is 57ste en achtste in GT4 in de PROsport Aston Martin. (Foto: 24H Nürburgring)