Circuit Zolder schakelt ambassadeurs in

Circuit Zolder wil het spektakel op en naast het tarmac kwistig delen met de buitenwereld. Via sociale media mag iedereen zien hoe het er tijdens de races, trainingen, wielerwedstrijden en andere events aan toe gaat. Daartoe worden ‘ambassadeurs’ met een talent voor video of fotografie gezocht. Hun productie wordt door het circuit gecontroleerd en gepubliceerd en op die manier verzamelen ze waardevolle content vanuit verschillende invalshoeken, want,… elke ambassadeur heeft zijn eigen sterkte, of passie.

(persbericht)

We hebben zoveel te bieden, aan spannende race-momenten maar ook aan sfeer en beleving. Er zijn een massa toeschouwers en deelnemers die hier een heel fijne tijd beleven. Dat mag absoluut gezien worden. Circuit Zolder zoekt dus mensen die daarover graag Reels, TikTok-video’s en stories kunnen maken, maar ook leuke foto’s en andere content creaties. Ze zullen de races maar ook de dagelijkse sfeer en de unieke momenten vastleggen. Zo kunnen we aantrekkelijke content en video’s produceren om onze sociale media kanalen continu te voeden. Ook op rustigere dagen,” aldus algemeen directeur Harry Steegmans van Circuit Zolder.
 
Passie aub
 
De kandidaten moeten een passie hebben voor racing, sport, fietsen, lifestyle of voor avontuur tout court. Uiteraard wordt ook bedrevenheid in fotografie en videografie verwacht. Plus de communicatieve en creatieve insteek om de verhalen op boeiende wijze te delen. Circuit Zolder beslist uiteindelijk wat wanneer online komt. De ambassadeurs krijgen ondersteuning in het creatieve proces en de mogelijkheid om hun talent verder te ontwikkelen in een dynamische omgeving.
 
Wereldbefaamd
 
Laat ‘Zolder’ vallen waar ook ter wereld, en bij de toehoorders gaat een belletje rinkelen. Het circuit werd geopend in 1963, was lange tijd gastheer voor de F1 en vormde het decor voor heel wat memorabele sportmomenten. Maar Circuit Zolder is meer dan alleen een racecircuit; het is vandaag een multifunctioneel eventdomein waar ook fietsers, wandelaars, sporters, business people, fans en avonturiers zich kunnen uitleven. Dat willen we aan de wereld tonen. The sky is the limit.  

Interesse? Schrijf je in via onderstaande button

https://circuit-zolder.us17.list-manage.com/track/click?u=d7daaf97a2c3a42e16c484ce3&id=66cf7f1052&e=944350418e