In een notendop NRF Zolder: Belcar Sprint Cup – Belcar Historic Cup – TCR Europe – Mitjet

  • Belcar Historic Cup – race 2 – Luc Branckaerts won met zijn Corvette ook de tweede wedstrijd in het kader van het New Race Festival. Hij had na vijftien ronden 3,5 seconden voorsprong op de Capri van Wim Kuijl. Erik Bruynoghe werd met een Porsche derde.
  • Belcar Skylimit Sprint Cup – race 2 – Raf Beliën stuurde zijn BMW M2 naar de zege met net geen vijf seconden voorsprong op de BMW van Bart Lievens. Ook de derde plaats ging naar een BMW, de M4 GT4 van Ruud Boffin.
  • Mitjet 2L Nord Europe – race 4 –  August Therbo won ook de laatste wedstrijd van het weekend in Zolder. Xavier Bourlard eindigde vierde algemeen en won de Gentleman-klasse. Guillaume en André Patze eindigden respectievelijk zevende en dertiende algemeen.