In een notendop: GT2 European Series – GT4 European Series – EuroNASCAR

  • GT2 European Series – Reinhard Kofler en Martin Koch (MZR Motorsportzentrum Ried – KTM) wonnen de tweede wedstrijd in Misano, met 2,5 seconden voorsprong op het duo Leonardo Gorini-Carlo Tamburini (LP Racing – Maserati). Eric De Doncker en de Nederlander Loris Hezemans (Motorsport98 – Mercedes) finishten als vierde.
  • GT4 European Series – Benjamin Lessennes en Ricardo van der Ende wonnen met hun BMW van L’Espace Bienvenue de tweede wedstrijd van het weekend in Misano. Robert Consani en Benjamin Lariche (Team Speedcar- Audi) kwamen als eerste over de finish, maar hun voorsprong was net niet groot genoeg om de penalty van tien seconden op te vangen die boven hun hoofd ging waardoor ze met drie tienden achterstand op de winnaars in de uitslag werden opgenomen.
  • EuroNASCAR Pro – Vittorio Ghirelli (PK Carsport) won op zaterdag de eerste wedstrijd in Vallelunga voor Gianmarco Ercoli (CAAL Racing). Marc Goossens kwam als derde over de finish, maar een penalty van vijf seconden deed hem terugvallen naar plaats zeven. Ook op zondag won Ghirelli voor Ercoli. Goossens werd in deze tweede race negende.
  • EuroNASCAR 2 – Martin Doubek (Hendriks Motorsport) zegevierde zowel op zaterdag als zondag. Sven Van Laere (CAAL Racing) werd in de eerste en tweede race derde bij de Legends.

(Foto: ©SRO)