GT World Misano: Marvin Dienst snelste in vrije training

In Misano staat komend weekend de tweede meeting van de GT World Challenge Europe Sprint Cup op het programma. In de eerste vrije training reed Marvin Dienst (Dinamic GT – Porsche) naar de snelste tijd.

Foto: © GT World

 De Bronze Cup-rijder was nipt sneller dan onze landgenoot Dries Vanthoor (Team WRT – BMW), die in de PRO Cup actief is. Jules Gounon (Boutsen VDS – Mercedes) vervolledigde met een achterstand van één tiende de topdrie. Onze landgenoot Nicolas Baert (Comtoyou Racing – Aston Martin) noteerde de vierde tijd in de PRO-klasse, terwijl Maxime Martin (Team WRT – BMW) de negende tijd neerzette. Ugo De Wilde (Imperiale Racing – Lamborghini) reed in de Bronze Cup naar de derde tijd, terwijl Matisse Lismont (Comtoyou Racing – Aston Martin) de vijfde tijd in de GOLD-klasse neerzette.

Vanavond staan de kwalificaties op het programma.