In een notendop: Spa en Ring 24

  • Ring 24 Rowe BMW – Tijdens de 24 Uur van de Nürburgring zal Augusto Farfus, die in 2010 als eerste en tot nu toe enige Braziliaan de ‘Eifelmarathon’ won, in beide BMW M4 GT3 van Rowe Racing plaatsnemen. In de #98 BMW M4 GT3 deelt “Gustl” de cockpit met de twee runners-up van vorig jaar, Marco Wittmann en Maxime Martin en met de Zwitser Raffaele Marciello. Sheldon van der Linde en Dries Vanthoor stappen in vergelijking met vorig jaar over van de #98 naar de #99 BMW M4 GT3. De tweede aanwinst, Robin Frijns en Augusto Farfus maken het team van de #99 compleet. (Foto: © Rowe)
  • Spa 24 SSR Performance – Het Duitse team doet het met Porsche voor zijn eerste deelname aan de 24 Uur van Spa en doet het met Mathieu Jaminet, Frédéric Makowiecki en Matt Campbell.
  • Spa 24 Laurens Vanthoor – De Limburgse leider in het FIA WEC zien we ook in Spa, met een team dat ondersteuning van Manthey zal krijgen. Kevin Estre en een derde rijder, mogelijk Ayhancan Güven zitten naast de tweevoudige winnaar in de Porsche 911. Meer info volgt.