In een notendop: NASCAR en IndyCar

  • NASCAR – Brad Keselowski (Ford) heeft de NASCAR-manche in Darlington gewonnen. Voor de Amerikaanse rijder was het zijn eerste overwinning na 110 races zonder zege. Ty Gibbs (Toyota) en Josh Berry (Ford) vervolledigden de topdrie. In het algemene klassement blijft Kyle Larson (Chevrolet) aan de leiding staan. De volgende manche is komende zondag in North Carlolina.
  • IndyCar – In Indianapolis heeft Alex Palou (Chip Ganassi Racing) de Grote Prijs van Sonsio gewonnen. De Spanjaard reed 39 ronden aan de leiding en haalde het voor Will Power (Team Penske) en Christian Lundgaard (Rahal Letterman Lanigan Racing). In het algemene klassement heeft Alex Palou de leiding van Colton Herta (Andretti with Curb-Agajanian) overgenomen. De volgende wedstrijd is de prestigieuze Indy 500.
  • (Foto: © NASCAR)