In een notendop: GT Open en GT Cup Open

  • GT Open – Christopher Haase (Audi) heeft in Hockenheim de polepositie voor de tweede race veroverd. De Duitser was een halve seconde sneller dan zijn landgenoot Diego Menchaca (Mercedes). De Fransman Vicent Abril (Ferrari) reed naar de derde tijd. Jamie Stanley (Ferrari), de teamgenoot van onze landgenoot Laurent De Meeus, zette de achtste in de PROAM-klasse neer.
  • GT Cup Open – In de GT Cup Open heeft Ivan Velasco (Ferrari) de snelste tijd in de tweede kwalificatie neergezet. De Spanjaard was een tiende sneller dan Niccolò Schirò (Ferrari) en zeven tienden sneller dan al Rifai (Porsche). Onze landgenoot Nicolas Saelens (Porsche) reed naar de vierde tijd in de PROAM-klasse, terwijl Dylan Derdaele (Porsche) de zesde tijd noteerde. Lars Zaenen (Porsche) zette de achtste tijd neer. In de AM-klasse reden Nicolas Vandierendonck (Porsche) en Laurent Vandevelde (Porsche) respectievelijk naar de derde en de vierde tijd.
  • Foto: © GT Open