E-Rallye Ardenne Roads by Volkswagen ID: de families Ickx en Planckaert aan de start! 

Met al zo’n veertig ingeschreven equipes lijkt de tweede editie van de E-Rallye Ardenne Roads by Volkswagen ID (23-25 mei) een groot succes te worden. En terwijl de regelmatigheidsspecialisten en vaste klanten van de Bridgestone FIA ecoRally Cup in groten getale in Durbuy aanwezig zullen zijn, zien we ook teams deelnemen, die we van andere achtergronden kennen en dat dankzij de inspanningen van Volkswagen ID. 

Vanina Ickx en haar zus Larissa zullen de cockpit van een ID delen. Vanina, die onlangs deelnam aan een regelmatigsevenement voor klassieke auto’s, bouwt verder op haar succes door te kiezen voor de elektrische aandrijving. En dat in familieverband! 

Junior en Francesco Camiel Planckaert, zonen van de beroemde Eddy Planckaert, voormalig wielrenner en patriarch van een bekende ‘BV’-familie, hebben ook besloten om het te proberen en dat met een ID.3. Ongetwijfeld zullen we het voor het einde van de maand nog hebben over deze tweede editie van de E-Rallye Ardenne Roads by Volkswagen ID, georganiseerd door Trajectoire… (Vincent Franssen)