In een Ferrari over Spa-Francorchamps rijden: dat kan!

Wie het over SpaItalia heeft, die denkt bijna automatisch aan… Ferrari! Het legendarische merk met het steigerende paardje is onlosmakelijk verbonden aan het Ardense circuit, en heel wat fans dromen er van om het zeven kilometer lange asfaltlint aan boord van een Italiaanse supercar te leren kennen! Stop met dromen, SpaItalia zorgt er voor dat dat werkelijkheid kan worden!

(persbericht)

Bij de vele animaties die op zondag 16 juni worden aangeboden hoort immers ook de mogelijkheid om plaats te nemen in een Ferrari 812 GTS, met niet minder dan 800 pk de meest krachtige in serie gebouwde cabriolet, of een Ferrari 812 Superfast die in minder dan drie seconden naar 100 km/u spurt, of een Ferrari 488 Spider, het ultieme hoofdstuk in het liefdesverhaal tussen Maranello en de sportieve V8 cabrio’s!
 
En de passagiers die gaan voor zo een circuitdoop krijgen niet één, maar drie ronden op ‘het mooiste circuit ter wereld’ aangeboden! Dat alles aan de zijde van een ervaren rijder. Met andere woorden: het zal snel gaan, heel snel!

Deze circuitdopen in een Ferrari vormen uiteraard een schitterend geschenk voor elke liefhebber van het merk! Ze worden aangeboden tegen een tarief van 385 euro, algemeen inkomticket voor SpaItalia inbegrepen.
 
Interesse? Wacht dan niet langer om in te schrijven! Nadien hoeft u enkel nog af te tellen tot zondag 16 juni, om van heel dichtbij van het plezier van een symfonie in V8 of V12 groot te genieten…