Formula E Italië: Jake Hughes op polepositie voor de tweede race

De Brit Jake Hughes (NEOM McLaren Formula E) behaalde in Misano voor de derde keer in zijn carrière de polepositie. Robin Frijns (Envision Racing) was de snelste in de derde vrije training maar kon zijn vorm niet doorzetten in de kwalificatie. De Nederlander verloor zijn kwartfinale van Nico Müller (ABT Cupra) en start op de zevende plaats.

Jean Eric Vergne (DS Penske) haalde net niet zijn 25ste polepositie, want de Franse ex-kampioen start op de tweede plaats, Pascal Wehrlein (TAG HEUER Porsche Formula E Team) op de derde. Nico Müller (ABT Cupra Formula E Team) werd vierde, Sam Bird (NEOM McLaren Formula E) vijfde. Stoffel Vandoorne start vanmiddag op de zesde plaats.

De klassementsleider Oliver Rowland (Nissan Formula E Team) moet genoegen nemen met de tiende plek. Ronde zeven van de E- prix van Misano gaat om 15u00 van start en wedstrijd is te volgen via RTBF Auvio, Eurosport 2 en eurosport.com.