In een notendop: eenzitters

  • Indycar (1) – Katherine Legge zal voor Dale Coyne Racing de Indianapolis 500 rijden. Dit seizoen werkt Legge af in de IMSA bij Gradient Racing in een team met Tatiana Calderón en Sheena Monk. Voor de Indy 500 krijgt Legge een originele “roze” bolide in een kleurenschema van Cosmetics, een lijn van verzorgingsproducten.
  • FRECA – Het Britse Arden Motorsport zal niet deelnemen aan de Formula Regional European by Alpine. Het team, dat al sinds 2017 en voorganger Renault Eurocup 2.0 in de serie zat, trekt zich zo helemaal terug naar Groot-Brittannië. Het team, in 1997 opgericht door Christian Horner, stopte na 2018 met de FIA Formule 3 en deed dat het daaropvolgende jaar ook met de FIA Formule 2. Arden zal in 2024 nog actief zijn in de GB3 en de GB4, de Britse versie van respectievelijk de F3 en F4.
  • Indycar (2) – De kansen zijn groot dat regerend Formule 2 kampioen, Theo Pourchaire, zijn debuut zal maken tijdens de wedstrijd van de Indycar in Long Beach. Pourchaire, tegenwoordig actief in de Japanse Super Formula, zou invallen voor de geblesseerde David Makulas bij Arrow McLaren.

foto: © arden-motorsport.com