In een notendop: rally

  • Michiels – Peter Michiels zal komende zondag samen met Philip Lommers (BMW M3 E36) deelnemen aan de Rallye de Hannut. De navigator die dit jaar zijn dertigste jaar in de rallysport viert, heeft het rallyvirus doorgegeven aan zijn zonen Zjef en Jules. Beide staan ook op de deelnemerslijst in Hannut. Zjef zal de nota’s lezen voor Jordy Delvaux (Citroën C2 VTS) terwijl Jules plaatsneemt naast Henri Schmelcher in de Porsche 991 GT3. 
  • Verstappen – Ook Jos Verstappen zal in Hannut van de partij zijn. De Nederlander werd onlangs vijfde in de Rally van Haspengouw en zal dus ook in de openingsmanche van het ASAF Rally kampioenschap te zien zijn. 
  • Rallye des Ardennes – Over een kleine twee weken vinden in Dinant de openingsmanches van het BRC divisie 2 en de Euro Rallye Trophee plaats. De Ecurie Bayard schotelt de deelnemers twaalf proeven voor. Momenteel staan er 50 rijders op de deelnemerslijst waaronder de Nederlanders Jos Verstappen, Richard Pex en Roger Hodenius (allen Skoda Fabia RS Rally2). Nicola Stampaert en Thibaud Mazuin opteren voor de Skoda Fabia evo2 Rally2. Ook Jourdan Serderidis (VW Polo) zal van de partij zijn met Fred Miclote aan zijn zijde.
  • Tekst: Koen Nuyts