F2 – F3 Bahrein: Maini en Beganovic op pole

  • FIA F2 – Invicta Racing bezet de eerste rij voor de hoofdrace komende zaterdag. Kush Maini pakte de polepositie in Bahrein voor zijn ploeggenoot en Formule 3-kampioen Gabriel Bortoleto. Isack Hadjar (Campos Racing), winnaar van de vrije training, werd derde. Vrijdag mag Taylor Barnard (PHM AIX Racing) vooraan starten tijdens de sprintrace, omdat de top tien wordt omgedraaid. Amaury Cordeel werd 20ste op 22 deelnemers.                          
  • FIA F3 – Dino Beganovic veroverde de polepositie voor de GP van Bahrein in de Formule 3. De Zweed was in zijn Prema Racing-bolide sneller dan de Brit Luke Browning (Hitech Pulse-Eight), die tijdens de vrije training de snelste was, en Gabriele Mini (Prema Racing). Voor Beganovic is het zijn eerste F3-polepositie ooit. Vrijdag staat de sprintrace op het programma, waar de toptwaalf van de kwalificatie in omgekeerde volgorde start. Hierdoor start Beganovic vanaf de twaalfde positie. Tijdens de hoofdrace start de Zweed wel vanop de eerste rij.