In een notendop: rally

  • WRC2 – Het Franse team CHL Sport Auto zal in 2024 zowel in WRC2 als het Franse rallykampioenschap actief zijn. Het team onder leiding van Christophe Lecureux zal deelnemen aan het WRC2 met de Finnen Emil Lindholm en Teemu Suninen en aan het Franse rallykampioenschap met Hugo Margaillan en dat in beide gevallen met Hyundai. 
  • Belgische olie – De FIA Junior WRC werkt verder samen met Wolf Lubricants, waardoor de vloot van Ford Fiesta Rally3 Evo nog jaren kan blijven genieten van de smeermiddelen van het Belgische bedrijf Wolf. De in België gevestigde fabrikant van hoogwaardige smeermiddelen heeft zijn verbintenis met het kampioenschap herbevestigd door middel van een meerjarige overeenkomst. (Foto: © WRC)
  • VAS – Het parcours en de timing van de Short Rally van Moorslede blijven identiek aan de editie van 2023. De wedstrijd vindt op 17 maart plaats en meer info vindt u hier: www.autoclubdadizele.be