Kronos Tyres en Michelin staan voor een uitzonderlijk 2024

Met niet minder dan vijf grote programma’s, naast het verzorgen van een groot en loyaal klantenbestand, zullen Kronos Tyres en Michelin aanwezig zijn op een dertigtal motorsportevenementen in 2024!

(persbericht)

Het lijdt geen twijfel: het autosportseizoen 2024 wordt een explosief jaar voor Kronos Tyres, verdeler van het Franse Michelin. Met officiële programma’s zoals de Porsche Carrera Cup Benelux, de Porsche Sprint Challenge Benelux, het Belgian Rally Championship, de Prototype Cup Germany en het Belcar Endurance Championship, maar ook de verkoop van banden aan circuit- en rallyklanten uit verschillende landen, worden het intensieve maanden, wat tot een zekere interne reorganisatie heeft geleid.

“We zullen aanwezig zijn op een dertigtal evenementen tijdens het autosportseizoen 2024, wat een stevige groei betekent”, aldus Marc Van Dalen, CEO en Oprichter van Kronos Tyres. “Onder deze omstandigheden was het essentieel om onze organisatie grondig te herzien om een hoogwaardige service te kunnen blijven bieden. We hebben geïnvesteerd in nieuw materiaal, met name nieuwe vrachtwagens, en we hebben ‘Event Leaders’ aan onze gelederen toegevoegd. Voor de verschillende Porsche-wedstrijden heeft mijn broer Thierry Van Dalen zich bij ons gevoegd, terwijl op het rallypodium Nicolas Gilsoul zijn immense ervaring zal delen met de deelnemers. Dat alles onder leiding van Charles-Antoine Hastir, die het hele bedrijf zal blijven overzien…”

“Kronos Tyres en Michelin wilden voor dit sportseizoen 2024 een echte ‘klantenervaring’ creëren… De kwaliteit van Michelin-banden wordt universeel erkend”, vervolgt Marc Van Dalen. “Daarom wilden we werken aan het niveau van de service en het onthaal. Het is belangrijk dat Michelin-klanten op de best mogelijke manier worden ontvangen en geadviseerd. Dat houdt grote interne veranderingen in, maar als je weet dat je ongeveer 25.000 banden kan leveren tijdens het seizoen, hoef je daar niet over na te denken.”

Waar de motoren ook ronken in 2024, Kronos Tyres en Michelin zullen er zijn om ervoor te zorgen dat hun klanten met perfect rubber het circuit opgaan of de rallyproeven aanvatten. Actie!