In een notendop: eenzitters

  • FRECA – In de Regional European vervolledigde ART Grand Prix verder zijn rijdersbezetting. Uit de F1 Academy komt de vicekampioene Lena Buhler. Naast de Zwiserse, die wordt gesteund door de Sauber Academy, zien we ook de komst van de Oekraïener Yaroslav Veselaho. De 19-jarige was nog Drift kampioen in eigen land en heeft ervaring in de Franse F4 en het kampioenschap van het Midden-Oosten. Buhler en Vesehalo worden teamgenoten van Alessandro Giusti en van FRans F4 kampioen Evan Giltaire, die de line-up vervolledigt.
  • FRO – In de Regional Oceania waren Roman Bilinski (M2 Competition) en Christian Mansell (Giles) de sterren van een regenweekend op Manfeild, Nieuw-Zeeland. Met twee zeges voor Bilinski, en eentje voor Mansell loopt de Pool verder uit in de tussenstand van het kampioenschap met 158 punten, voor Mansell (135).
  • FIA F3 – De 20-jarige Pool Piotr Wisnicki wordt bij Rodin de teamgenoot van Callum Voisin en Joseph Loake. Bij PHM zal het voor Joshua Dufek even oefenen worden om de naam van zijn teamgenoot onder de knie te krijgen. Het gaat om de 18-jarige Thai Tasanapol Inthrapuvasak.

Foto: © press@toyota.co.nz