F4 Spanje: met Douwe Dedecker in 2024

De Belgische belofte Douwe Dedecker zal in 2024 met het Spaanse GRS Team een dubbel raceprogramma afwerken, met de Spaanse Formule 4 en de Formula Winter Series. Hij zal deelnemen aan de Formula Winter Series, die in februari en maart in Spanje wordt gehouden, en aan het Formula 4 Spanish Championship, de eerste F4-serie waar GRS Team sinds 2018 aan deelneemt.

Foto: © GRS

Dedecker komt naar GRS na zijn debuut bij de eenzitters in 2023. Het jonge talent racete in de Britse Formule 4, waar hij één podiumplaats behaalde. Eerder in zijn carrière was Dedecker al succesvol in verschillende internationale kartreeksen op hoog niveau. Hij werd onder andere derde in het Duitse kampioenschap in 2021 en derde in de WSK Euro Series in 2019. 

“Ik ben erg blij dat ik de kans krijg om in 2024 bij GRS te rijden. Na een aantal succesvolle testdagen heb ik er alle vertrouwen in dat we samen met het team hard kunnen werken om goede resultaten te behalen in het Spaanse F4-kampioenschap. Ik kijk ernaar uit om weer met het team aan de slag te gaan”, aldus de jonge Belg.