In een notendop: 24H Series – IMSA – ELMS

  • 24H Series – De CP Racing Mercedes van Putman-Espenlaub-Foster-Lewis was het snelst in de kwalificatie voor de 12 Uur van Koeweit. Hun gemiddelde kwalificatietijd, genomen over drie sessies, was een halve seconde beter dan deze van de Century Motorsport BMW M4 GT3 van Cavers-Plato-Barlow. De wedstrijd vindt op zaterdag 9 december plaats.
  • IMSA – Katherine Legge en Sheena Monk betwisten opnieuw het volledige IMSA WeatherTech Sportscar Championship met de Acura NSX GT3 van Gradient Racing. Voor de wedstrijden om de Endurance Cup krijgen de dames het gezelschap van Tatiana Calderon. Stevan McAleer wordt de vierde rijder bij de 24 Uur van Daytona.
  • ELMS – Acht van de negen rijders van Inter Europol Competition voor het seizoen 2024 van de European Le Mans Series zijn door het Poolse team bekendgemaakt. Clement Novalak, Ollie Gray en nog een aan te duiden rijder besturen de #34 die uitkomt in LMP2. In deze klasse is de #43 voorzien voor Vladislav Lomko, Tom Dillmann en Sebastián Álvarez. Alex Bukhantsov, Pedro Perino en Kai Askey vertegenwoordigen de groen-gele kleuren in LMP3.

(Foto: © 24H Series)