Karting Champions League: de kalender 2024

De nieuwe Karting Champions League presenteerde zijn kalender voor 2024. Voor het eerste raceweekend gaat de serie in april naar Wackersdorf in Duitsland. Dat wordt gevolgd door een weekend in Rudskogen in Noorwegen in mei, dan terug naar Duitsland (Mülsen) en nog voor de zomervakantie wordt er halverwege juli afgereisd naar Valencia in Spanje. Na de zomer gaat de Karting Champions League verder met verplaatsingen naar Denemarken (Rødby), Frankrijk (Angerville) en naar België (circuit nog te bevestigen). De finale is er in Spanje, in Campillos. Het seizoen begint met twee testdagen, ook in Spanje. De winnaar van de K2 klasse (KZ geschakeld) zal in het seizoen 2025 mogen racen in het Spaanse F4-kampioenschap met MP Motorsport, de initiatiefnemer van de Karting Champions League.