In een notendop: uithouding

  • IMSA Daytona 24 – De Braziliaanse ex-F1-rijder Felippe Massa zal starten in de komende 24 Uur van Daytona. Massa, die onder voor Ferrari en Williams reed, doet het in de Oreca 07 ingeschreven door Riley in LMP2. Hij deelt het stuur met zijn landgenoot Felipe Fraga, de Australiër Josh Burdon en de Amerikaan Gar Robinson, de uittredend LMP3-kampioen.
  • ELMS – Het FIA WEC met AF Corse wordt niet het enige programma voor de Poolse ex-F1-rijder Robert Kubica in 2024. De Pool zien we ook in de European Le Mans Series met een Orlen Team AO by TF Oreca 07. 
  • IMSA Daytona 24 – De Zweedse INDYCAR-rijder Felix Rosenqvist zal er ook bij zijn in Daytona, met een LMP2 Oreca 07, samen met Daniel Goldburg, Paul di Resta en nog een aan te duiden rijder.
  • Banden – Mogelijk worden de bandenwarmers in Le Mans ook in 2024 toegelaten. Het verplicht rijden met ‘koude’ banden in de 24-uursrace, zoals in alle andere races van het FIA WEC, zal misschien niet in Le Mans gelden.