Supercar Challenge Trophy of the Dunes: van den Broeck-Iserbyt pakken zege in hun klasse

In Zandvoort wordt dit weekend de Trophy of the Dunes meeting verreden, met naast de Supercar Challenge ook de Ford Fiesta Sprint Cup en de Mazda MX-5 Cup. In de Supercar Challenge stond er vandaag meteen al een race op het programma, terwijl de races met Fiesta en Mazda MX-5 morgen verreden worden. 

Het was het Nederlandse duo Jansen-Poland dat in een Koopman Racing BMW M6 GT3 de race won, voor een identiek exemplaar van JR Motorsport met Tubben-Weering. Onze landgenoot Milan De Laet uit Haacht werd derde, samen met de Brit Richard Morris in een Revolution 500SC. Jonas de Kimpe en John De Wilde werden knap tweede in Supersport 1 met de DK Racing VW Golf GTi TCR. Verderop in het veld werden Chris Voet en Bart van den Broeck vijfde in Supersport 2 met hun Traxx Racing Alpine, terwijl Ignace van den Broeck en Leon Iserbyt in hun Traxx Racing Renault Clio de Sport 2-divisie wonnen.