In een notendop: VAS Regionaal actua

  • 6 Uren van Brabant – Deze wedstrijd tellende voor de provinciale kampioenschappen, zag een podium dat de facto werd beheerst door de rijders van RT Moustache. De hoofdprijs, die ging naar het duo Marcel Claas en Eddy Smeets, op hun trouwe Mini Innocenti, voor vader en zoon Bart en Bram Babeliowski (Opel Astra Tourer) en routiniers Jos Jamar en Olivier Vanherk (Porsche 911SC).
  • Belgian Westhoek Classic – Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september 2023 organiseren Autoclub Medina vzw Bornem en JBR Events opnieuw de Belgian Westhoek Classic, een regelmatigheidsrally. Voor de liefhebbers is het een niet te missen wedstrijd. De deelnemers kunnen zich inschrijven in twee moeilijkheidscategorieën: Expert of Classic. De wedstrijd wordt gereden over een geheim parcours van ongeveer 600 kilometer met regularity-trajecten, tijdcontroletrajecten en proeven op afgesloten wegen. Opnieuw zal het zenuwcentrum van de wedstrijd gelegen zijn in Ronse. Na de start gaat het van daaruit richting Waals-Brabant, met de overnachting in Nijvel in het Vandervalk hotel. De volgende dag gaat het dan langsheen Charleroi, richting Couvin, met zijn befaamde bossen, om zo via Bergen (Mons) weer naar Ronse te keren.

Foto: © Safetyclubmiddenbrabant/facebook