In een notendop: GT World, Super Trofeo, FIA ERC en Formula E

  • Formula E Londen – Norman Nato (Nissan) was in Londen de snelste in de eerste vrije training van het slotweekend van de Formula E, dat twee races telt. Sébastien Buemi (Envision) was tweede, voor Sacha Fenestraz (Nissan). De leider in het WK, Jake Dennis (Andretti) werd elfde, drie plaatsen achter zijn voornaamste rivaal, Nick Cassidy (Envision). Stoffel Vandoorne (DS) tikte als veertiende aan. 
  • FIA ERC Rome – Andrea Mabellini (Skoda) was de snelste in de shakedown van de Italiaanse ERC-meeting van dit weekend. Hayden Paddon, de leider in het kampioenschap, werd slechts tiende in zijn Hyundai. 
  • Super Trofeo – Dit weekend is ook de Lamborghini Super Trofeo actief op de Nürburgring, met vandaag de vrije trainingen. Amaury Bonduel was de beste Belg in de eerste sessie, als vierde, Ugo de Wilde was met een zevende chrono de beste landgenoot in de tweede chronorit. 
  • GT World – In de Bronze test van de GT World werd Louis Machiels derde in zijn Ferrari, Sarah Bovy dertiende in de Lamborghini van Iron Dames. (Foto: © SRO)